Faro

Faro bevindt zich in Faro, Portugal. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Faro.


Tijd
Land Portugal
IATA FAO
ICAO LPFR
Tijdzone Europe/Lisbon

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Toronto Pearson International AirportToronto
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
London Heathrow AirportLonden
Dublin AirportDublin
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Frankfurt AirportFrankfurt
München AirportMünchen
London Gatwick AirportLonden
Southampton AirportSouthampton
London City AirportLondon

Vanaf Faro naar Amsterdam is het 2 uur en 20 minuten minuten vliegen. De afstand is 1970 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 10 minuten.

Als je vliegt naar Portugal is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Faro wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Faro gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Faro elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Faro is FAO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Brussels Airlines
TAP Air Portugal
United Airlines
Tara Air
Transavia

Er is momenteel geen nieuws over Faro.