Metz-nancy-lorraine

Metz-nancy-lorraine bevindt zich in Metz, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Metz.


Tijd
Land Frankrijk
IATA ETZ
ICAO LFJL
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Mohamed Boudiaf International AirportConstantine
Es Senia AirportOran
Algiers Houari Boumediene AirportAlgiers
Marseille Provence AirportMarseille
Lyon-Saint Exupery AirportLyon
Toulouse-Blagnac AirportBlagnac
Mohammed V International AirportCasablanca

Vanaf Metz naar Amsterdam is het 57 minuten minuten vliegen. De afstand is 384 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 47 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Metz-nancy-lorraine wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Metz gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Metz-nancy-lorraine elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Metz-nancy-lorraine is ETZ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Twin Jet
Tara Air
Air Algerie

Er is momenteel geen nieuws over Metz-nancy-lorraine.