Milas

Milas bevindt zich in Milas, Turkije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Milas.


Tijd
Land Turkije
IATA BJV
ICAO LTFE
Tijdzone Europe/Istanbul

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Frankfurt AirportFrankfurt
München AirportMünchen
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Henri Coanda International AirportBucharest
Istanbul Atatuerk AirportBakırköy, Istanbul
Istanbul AirportIstanbul
Sabiha Goekcen International AirportIstanbul
Minsk National AirportMinsk
London Heathrow AirportLonden
Tunis-Carthage AirportTunis

Vanaf Milas naar Amsterdam is het 3 uur en 54 minuten minuten vliegen. De afstand is 2445 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 49 minuten.

Als je vliegt naar Turkije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Milas wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Lira (valutacode TRY). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Milas gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Milas elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Milas is BJV. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
SunExpress
EasyJet
Turkish Airlines
Jet2.com
Air Serbia

Er is momenteel geen nieuws over Milas.