Milas

Milas bevindt zich in Milas, Turkije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Milas.


Tijd
Land Turkije
IATA BJV
ICAO LTFE
Tijdzone Europe/Istanbul

Vanaf Milas naar Amsterdam is het 3 uur en 54 minuten minuten vliegen. De afstand is 2445 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 3 uur en 49 minuten.

Als je vliegt naar Turkije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Milas wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Lira (valutacode TRY). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Milas gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Milas elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Milas is BJV. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Milas.