Falconara

Falconara bevindt zich in Ancona, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Ancona.


Tijd
Land Italië
IATA AOI
ICAO LIPY
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Tirana International Airport Nene TerezaTirana
Vincenzo Florio Airport Trapani-BirgiTrapani (TP)
München AirportMünchen
London Stansted AirportLonden
Catania-Fontanarossa AirportCatania
John Paul II International Airport Krakow-BaliceKrakau
Weeze AirportWeeze
Brussels South Charleroi AirportBrussel
Leonardo da Vinci-Fiumicino AirportRome
Milano Linate AirportMilaan

Vanaf Ancona naar Amsterdam is het 1 uur en 22 minuten minuten vliegen. De afstand is 1158 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 15 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Falconara wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Ancona gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Falconara elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Falconara is AOI. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Lufthansa CityLine
Lufthansa
Lufthansa Cargo
United Airlines
Ryanair

Er is momenteel geen nieuws over Falconara.