Aarhus Airport

Aarhus Airport bevindt zich in Aarhus, Denemarken. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Aarhus.


Tijd
Land Denemarken
IATA AAR
ICAO EKAH
Tijdzone Europe/Copenhagen

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Copenhagen AirportKopenhagen
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Oslo Airport, GardermoenOslo
Malaga AirportMálaga
Alicante-Elche AirportAlicante
Bornholm AirportRønne
Stockholm Arlanda AirportStockholm
London Stansted AirportLonden
Riga International AirportRiga
Gdansk Lech Walesa AirportGdańsk

Vanaf Aarhus naar Amsterdam is het 41 minuten minuten vliegen. De afstand is 584 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 51 minuten.

Als je vliegt naar Denemarken is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Aarhus Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Krone (valutacode DKK). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Aarhus gebruiken ze type C / E / K(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Aarhus Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Aarhus Airport is AAR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Air Canada
Xfly
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over Aarhus Airport.