Dronken passagier probeerde vliegtuigdeur te openen

Dronken easyJet passagier probeerde vliegtuigdeur te openen. De 28-jarige Brit vloog van Londen Gatwick naar Alicante. Volgens Informacion.es was hij al dronken bij het instappen in Londen. Zijn dronkenschap verergerde tijdens de vlucht.

Hij begon andere passagiers te beledigen en te storen en viel hen aan. De bemanning probeerde in te grijpen, maar werd ook aangevallen.Tijdens de vechtpartij probeerde hij een vliegtuigdeur te openen. Hij was zo dronken dat hij niet besefte dat het vliegtuig nog vloog.

Er wordt ook beweerd dat de man de cockpit probeerde te betreden. Dit zou leiden tot een ernstige aanklacht. Uiteindelijk immobiliseerden passagiers en bemanning hem tot de landing in Alicante.

Zijn droom van een zonnige vakantie in Alicante ging niet door. Hij werd direct gearresteerd door de politie bij aankomst. De bemanning had de verkeerstoren van Alicante al ingelicht over de dronken passagier.

Volgens de Spaanse luchtvaartveiligheidsdienst is Alicante Airport een hotspot voor incidenten. In 2023 werden daar 184 incidenten geregistreerd. De meeste incidenten worden veroorzaakt door dronken Britse reizigers.

To top