Stansted

Stansted bevindt zich in Londen, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Londen.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA STN
ICAO EGSS
Tijdzone Europe/London

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Tirana International Airport Nene TerezaTirana
Hartsfield-Jackson Atlanta International AirportAtlanta
Abu Dhabi International AirportAbu Dhabi
Sabiha Goekcen International AirportIstanbul
Chisinau International AirportChişinău
Algiers Houari Boumediene AirportAlgiers
Toronto Pearson International AirportToronto
Los Angeles International AirportLos Angeles
John F. Kennedy International AirportNew York
City of Derry AirportDerry

Vanaf Londen naar Amsterdam is het 45 minuten minuten vliegen. De afstand is 311 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 45 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Stansted wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Londen gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Stansted elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Stansted is STN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Jet2.com
Ryanair Sun
Pegasus
Turkish Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Stansted.