Ringway International Airport

Ringway International Airport bevindt zich in Manchester, Verenigd Koninkrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Manchester.


Tijd
Land Verenigd Koninkrijk
IATA MAN
ICAO EGCC
Tijdzone Europe/London

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Zurich AirportZurich
Cancun International AirportCancún
Istanbul Atatuerk AirportBakırköy, Istanbul
Istanbul AirportIstanbul
Stockholm Arlanda AirportStockholm
Brussels AirportBrussel
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
London Gatwick AirportLonden
London Heathrow AirportLonden

Vanaf Manchester naar Amsterdam is het 34 minuten minuten vliegen. De afstand is 487 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 38 minuten.

Als je vliegt naar Verenigd Koninkrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ringway International Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Pound (valutacode GBP). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Manchester gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ringway International Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ringway International Airport is MAN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
EasyJet
Jet2.com
Ryanair
Ryanair UK
Eurowings

Er is momenteel geen nieuws over Ringway International Airport.