Stroomstoring op Manchester Airport

Manchester Airport, een van de drukste luchthavens van het Verenigd Koninkrijk, werd vanochtend vroeg getroffen door een stroomstoring. Een “aanzienlijk aantal vluchten” vanaf de luchthaven in Noord-Engeland is hierdoor beïnvloed meldde de luchthaven in een verklaring op zondag. Vooral vanuit Terminals 1 en 2 zijn vluchten vertraagd of geannuleerd.

De luchthaven heeft inmiddels laten weten dat de “stroomvoorziening is hersteld”, maar benadrukte dat “een aantal vluchten waarschijnlijk geannuleerd zal worden.”

Reizigers die vanuit Terminal 3 vertrekken, moeten zoals gebruikelijk naar de luchthaven komen. Echter, in de bijgewerkte verklaring werd opgemerkt dat zij “kunnen worden getroffen door vertragingen.”

De luchthaven heeft ook opgemerkt dat er wordt gewerkt om passagiers die al op de luchthaven zijn op hun vluchten te krijgen, maar dat “de verstoring veroorzaakt door de stroomuitval betekent dat in sommige gevallen de bagage mogelijk niet op die vluchten zal zijn.”

To top