Punta Raisi

Punta Raisi bevindt zich in Palermo, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Palermo.


Tijd
Land Italië
IATA PMO
ICAO LICJ
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Zurich AirportZurich
Malta International AirportValletta
München AirportMünchen
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Naples International AirportNápoli
Stockholm Arlanda AirportStockholm
Santorini AirportSantorini Island
Zakynthos International AirportZakynthos Island
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
London Heathrow AirportLonden

Vanaf Palermo naar Amsterdam is het 2 uur en 1 minuten minuten vliegen. De afstand is 1698 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 51 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Punta Raisi wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Palermo gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Punta Raisi elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Punta Raisi is PMO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Brussels Airlines
Lufthansa
Lufthansa Cargo
SAS
EasyJet

Er is momenteel geen nieuws over Punta Raisi.