Aeroporto Francisco Sá Carneiro

Aeroporto Francisco Sá Carneiro bevindt zich in Porto, Portugal. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Porto.


Tijd
Land Portugal
IATA OPO
ICAO LPPR
Tijdzone Europe/Lisbon

Vanaf Porto naar Amsterdam is het 2 uur en 53 minuten minuten vliegen. De afstand is 1596 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 45 minuten.

Als je vliegt naar Portugal is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Aeroporto Francisco Sá Carneiro wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Porto gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Aeroporto Francisco Sá Carneiro elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Aeroporto Francisco Sá Carneiro is OPO. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Aeroporto Francisco Sá Carneiro.