Lisbon Portela

Lisbon Portela bevindt zich in Lissabon, Portugal. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Lissabon.


Tijd
Land Portugal
IATA LIS
ICAO LPPT
Tijdzone Europe/Lisbon

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Madeira AirportFunchal
Hamburg AirportHamburg
Ibiza AirportIbiza
Brussels AirportBrussel
Duesseldorf International AirportDüsseldorf
Alicante-Elche AirportAlicante
Malaga AirportMálaga
Frankfurt AirportFrankfurt
London Gatwick AirportLonden
Eindhoven AirportEindhoven

Vanaf Lissabon naar Amsterdam is het 2 uur en 11 minuten minuten vliegen. De afstand is 1847 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 2 minuten.

Als je vliegt naar Portugal is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Lisbon Portela wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Lissabon gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Lisbon Portela elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Lisbon Portela is LIS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Azul
AirBaltic
Emirates
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over Lisbon Portela.