Costa Smeralda

Costa Smeralda bevindt zich in Olbia, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Olbia.


Tijd
Land Italië
IATA OLB
ICAO LIEO
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Hamburg AirportHamburg
München AirportMünchen
Luebeck AirportLübeck
Stockholm Arlanda AirportStockholm
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Milano Linate AirportMilaan
Leonardo da Vinci-Fiumicino AirportRome
Il Caravaggio International AirportBergamo

Vanaf Olbia naar Amsterdam is het 2 uur en 34 minuten minuten vliegen. De afstand is 1318 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 24 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Costa Smeralda wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Olbia gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Costa Smeralda elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Costa Smeralda is OLB. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Eurowings
Austrian
Condor
EasyJet
Lufthansa

Er is momenteel geen nieuws over Costa Smeralda.