Nantes Atlantique

Nantes Atlantique bevindt zich in Nantes, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Nantes.


Tijd
Land Frankrijk
IATA NTE
ICAO LFRS
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Zurich AirportZurich
Corfu International Airport, "Ioannis Kapodistrias"Kerkyra Island
Santorini AirportSantorini Island
Rhodes International AirportRodes Island
Kalamata AirportKalamata
Zakynthos International AirportZakynthos Island
Mikonos AirportMykonos Island
Heraklion International AirportHeraklion
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Lyon-Saint Exupery AirportLyon

Vanaf Nantes naar Amsterdam is het 52 minuten minuten vliegen. De afstand is 733 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 43 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Nantes Atlantique wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Nantes gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Nantes Atlantique elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Nantes Atlantique is NTE. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Volotea
EasyJet
Transavia France
Iberia
Qatar Airways

Er is momenteel geen nieuws over Nantes Atlantique.