Kalamata

Kalamata bevindt zich in Kalamata, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Kalamata.


Tijd
Land Griekenland
IATA KLX
ICAO LGKL
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
München AirportMünchen
Eleftherios Venizelos International AirportAthene
Venice Marco Polo AirportVenetië
Nantes Atlantique AirportNantes
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
Stuttgart AirportStuttgart
Stockholm Arlanda AirportStockholm
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Copenhagen AirportKopenhagen
Helsinki-Vantaa AirportHelsinki

Vanaf Kalamata naar Amsterdam is het 3 uur en 34 minuten minuten vliegen. De afstand is 2164 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 27 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Kalamata wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Kalamata gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Kalamata elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Kalamata is KLX. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Austrian
Aegean Airlines
Eurowings
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over Kalamata.