Capodichino

Capodichino bevindt zich in Napoli, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Napoli.


Tijd
Land Italië
IATA NAP
ICAO LIRN
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Zurich AirportZurich
Mohammed V International AirportCasablanca
Sofia AirportSofia
Sharm el-Sheikh International AirportSharm el-Sheikh
Bologna Guglielmo Marconi AirportBologna
München AirportMünchen
Brindisi - Salento AirportBrindisi
Brussels AirportBrussel
Luebeck AirportLübeck

Vanaf Napoli naar Amsterdam is het 2 uur en 44 minuten minuten vliegen. De afstand is 1461 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 36 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Capodichino wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Napoli gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Capodichino elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Capodichino is NAP. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
EasyJet
Aegean Airlines
Volotea
Wizz Air
Austrian

Er is momenteel geen nieuws over Capodichino.