Cristoforo Colombo

Cristoforo Colombo bevindt zich in Genova, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Genova.


Tijd
Land Italië
IATA GOA
ICAO LIMJ
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Tirana International Airport Nene TerezaTirana
Henri Coanda International AirportBucharest
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Leonardo da Vinci-Fiumicino AirportRome
Olbia Costa Smeralda AirportOlbia (SS)
Alghero-Fertilia AirportAlghero
London Gatwick AirportLonden
München AirportMünchen
Lamezia Terme International AirportLamezia Terme (CZ)
Malta International AirportValletta

Vanaf Genova naar Amsterdam is het 1 uur en 6 minuten minuten vliegen. De afstand is 928 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 56 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Cristoforo Colombo wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Genova gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Cristoforo Colombo elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Cristoforo Colombo is GOA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Vueling Airlines
Air Dolomiti
Lufthansa
Lufthansa Cargo

Er is momenteel geen nieuws over Cristoforo Colombo.