Kastrup

Kastrup bevindt zich in Kopenhagen, Denemarken. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Kopenhagen.


Tijd
Land Denemarken
IATA CPH
ICAO EKCH
Tijdzone Europe/Copenhagen

Vanaf Kopenhagen naar Amsterdam is het 45 minuten minuten vliegen. De afstand is 633 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 53 minuten.

Als je vliegt naar Denemarken is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Kastrup wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Krone (valutacode DKK). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Kopenhagen gebruiken ze type C / E / K(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Kastrup elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Kastrup is CPH. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Kastrup.