Kastrup

Kastrup bevindt zich in Kopenhagen, Denemarken. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Kopenhagen.


Tijd
Land Denemarken
IATA CPH
ICAO EKCH
Tijdzone Europe/Copenhagen

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Hamburg AirportHamburg
Karpathos AirportKarpathos Island
Brussels AirportBrussel
Duesseldorf International AirportDüsseldorf
Alicante-Elche AirportAlicante
Malaga AirportMálaga
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Frankfurt AirportFrankfurt
London Gatwick AirportLonden

Vanaf Kopenhagen naar Amsterdam is het 45 minuten minuten vliegen. De afstand is 633 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 53 minuten.

Als je vliegt naar Denemarken is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Kastrup wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Krone (valutacode DKK). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Kopenhagen gebruiken ze type C / E / K(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Kastrup elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Kastrup is CPH. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
EasyJet
Norwegian Air International
Iberia
Vueling Airlines
SAS

Er is momenteel geen nieuws over Kastrup.