Billund

Billund bevindt zich in Billund, Denemarken. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Billund.


Tijd
Land Denemarken
IATA BLL
ICAO EKBI
Tijdzone Europe/Copenhagen

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Zurich AirportZurich
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
London Heathrow AirportLonden
Frankfurt AirportFrankfurt
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Bergen / FleslandBergen
Helsinki-Vantaa AirportHelsinki
London City AirportLondon
Manchester AirportManchester
Riga International AirportRiga

Vanaf Billund naar Amsterdam is het 34 minuten minuten vliegen. De afstand is 477 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 44 minuten.

Als je vliegt naar Denemarken is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Billund wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Krone (valutacode DKK). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Billund gebruiken ze type C / E / K(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Billund elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Billund is BLL. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Corendon Airlines Europe
Virgin Australia Regional Airlines
Ryanair
Air Canada
Lufthansa

Er is momenteel geen nieuws over Billund.