Brussels Airport verwelkomt Norwegian voor seizoensvluchten vanuit Tromsø

Deze winter zal Brussels Airport voor het eerst Norwegian verwelkomen. De luchtvaartmaatschappij opent een seizoensgebonden route tussen Tromsø, Noorwegen, en Brussel. Dit markeert de eerste keer dat Norwegian vliegt naar België, ondanks dat het al jaren actief is in de buurlanden.

Na een turbulente periode, waarin Norwegian te maken kreeg met faillissementen van dochterondernemingen en bijna ten onder ging aan de coronacrisis, zal de maatschappij eind oktober starten met de route Tromsø-Brussel. Er zullen twee vluchten per week zijn, afwisselend in de ochtend en avond.

De vluchtschema’s zijn als volgt: op donderdag een avondvlucht met vertrek om 16:25 uit Tromsø en aankomst om 19:50 in Brussel. De retourvlucht vertrekt om 20:30 en komt om 23:50 aan in Tromsø. Op zondag is er een ochtendvlucht die om 08:30 vertrekt uit Tromsø en om 12:00 aankomt in Brussel, met een terugvlucht om 12:50 die landt om 16:10 in Tromsø. De vluchten worden uitgevoerd met B737-800 vliegtuigen.

De seizoensvluchten, die lopen van 31 oktober tot en met 27 maart, sluiten aan bij de groeiende populariteit van Noord-Scandinavië als toeristische bestemming in de winter. Naast Brussel lanceert Norwegian ook nieuwe vluchten van Tromsø naar Stockholm Arlanda.

To top