Belfast gaat vliegen op Alicante

Belfast City Airport heeft de langverwachte zomervluchten naar Alicante ingeluid, uitgevoerd door easyJet. De dienst, die vluchten aanbiedt op donderdag en zondag, biedt reizigers uit Noord-Ierland meer keuze en verbindingen voor hun zomervakantie.

De nieuwe route speelt in op diverse vakantievoorkeuren, of het nu gaat om een culturele stedentrip of om te genieten van de zonnige stranden van de Costa Blanca. Naast Alicante zal easyJet vanaf 30 mei ook vluchten aanbieden naar Palma de Mallorca, met duizenden strand- en stedenvakantiepakketten beschikbaar.

Belfast City Airport benadrukt zijn toewijding aan het bieden van gemak en keuze aan passagiers, door probleemloze reiservaringen te bieden met zijn centrale locatie en efficiënte verwerkingstijden. Onlangs erkend als het meest punctuele vliegveld van het VK voor 2023, streeft Belfast City Airport ernaar de reiservaring voor alle passagiers te verbeteren.

To top