Vlucht 3U2125

Vlucht 3U2125 uitgevoerd door Sichuan Airlines is onderweg

Vertrokken van Xiamen
China - Xiamen Gaoqi International Airport

Vertrokken: 16:36 17:00

Aankomst op Beijing / Langfang
China - Beijing Daxing International Airport

Aankomst: 20:00


3U2125 is een codeshared vlucht met MF8169 uitgevoerd door Xiamen Air. Dit houdt in dat beide vluchtnummers dezelfde vlucht vertegenwoordigen.

De geschatte vluchtduur van Xiamen (Xiamen Gaoqi International Airport) naar Beijing / Langfang (Beijing Daxing International Airport) is 2 uur en 59 minuten. De vluchtduur is afhankelijk van verschillende factoren zoals de weersomstandigheden en het type vliegtuig. De afstand van Xiamen naar Beijing / Langfang is hemelsbreed 1672 kilometer.

De vlucht wordt uitgevoerd door Sichuan Airlines. De terminal waar vlucht 3U2125 van vertrekt is 3. Naast vlucht 3U2125 vliegen er nog meer vluchten van Xiamen naar Beijing / Langfang. Dit zijn onder andere vlucht 3U2045, 3U2047, 3U2055, 3U2063, 3U2069, 3U2071, 3U2073 en 3U2079.

Voorgaande vluchten van vlucht 3U2125

DatumVertrekAankomstStatus
10-05-202417:0020:00geannuleerd...
De vlucht is op deze dag geannuleerd en niet vertrokken. Klik hier om te controleren of je recht hebt op compensatie
09-05-202417:0020:00geannuleerd...
De vlucht is op deze dag geannuleerd en niet vertrokken. Klik hier om te controleren of je recht hebt op compensatie
30-04-202417:0020:00geannuleerd...
De vlucht is op deze dag geannuleerd en niet vertrokken. Klik hier om te controleren of je recht hebt op compensatie
16-04-202417:0020:00geannuleerd...
De vlucht is op deze dag geannuleerd en niet vertrokken. Klik hier om te controleren of je recht hebt op compensatie
Op basis van de afgelopen vluchten is het vluchtschema dat de vlucht vertrekt op dinsdag, donderdag en vrijdag. In de historische vluchtgegevens zijn 4 vluchten gevonden die zijn geannuleerd.

De vluchtinformatie van 3U2125 is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.