Vlucht XZ4422

Vlucht XZ4422 uitgevoerd door Aeroitalia is gepland

Vertrekt van Perugia
Italië - Perugia San Francesco d'Assisi - Umbria International Airport

Vertrekt: 07:05

Aankomst op Bergamo
Italië - Il Caravaggio International Airport

Aankomst: 08:05


De geschatte vluchtduur van Perugia (Perugia San Francesco d'Assisi - Umbria International Airport) naar Bergamo (Il Caravaggio International Airport) is 55 minuten. De vluchtduur is afhankelijk van verschillende factoren zoals de weersomstandigheden en het type vliegtuig. De afstand van Perugia naar Bergamo is hemelsbreed 363 kilometer.

De vlucht wordt uitgevoerd door South African Express Airways.

Voorgaande vluchten van vlucht XZ4422

DatumVertrekAankomstStatus
03-05-202407:0508:15geland...
De vlucht had op op deze dag 10 minuten vertraging.
02-05-202407:5908:55geland...
De vlucht had op op deze dag 50 minuten vertraging.
01-05-202407:1808:05geland...
De vlucht had op deze dag geen vertraging.
30-04-202407:1608:15geland...
De vlucht had op deze dag geen vertraging.
29-04-202407:1608:15geland...
De vlucht had op deze dag geen vertraging.
26-04-202409:1010:09geland...
De vlucht had op op deze dag 1 uur en 54 minuten vertraging.
25-04-202407:2408:28geland...
De vlucht had op op deze dag 13 minuten vertraging.
24-04-202406:5908:15geland...
De vlucht had op deze dag geen vertraging.
23-04-202407:2108:26geland...
De vlucht had op op deze dag 11 minuten vertraging.
22-04-202407:1508:15geland...
De vlucht had op deze dag geen vertraging.
Vlucht XZ4422 had op 26-04-2024 de meeste vertraging. De vlucht was op deze dag 1 uur en 54 minuten te laat. De gemiddelde vertraging op basis van de afgelopen 10 vluchten is 39 minuten. Op basis van de afgelopen vluchten is het vluchtschema dat de vlucht vertrekt op vrijdag, donderdag, woensdag, dinsdag en maandag. In de historische vluchtgegevens zijn geen vluchten gevonden die zijn geannuleerd.

De vluchtinformatie van XZ4422 is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.