Marco Polo

Marco Polo bevindt zich in Venetië, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Venetië.


Tijd
Land Italië
IATA VCE
ICAO LIPZ
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Tirana International Airport Nene TerezaTirana
Zurich AirportZurich
Lisbon Humberto Delgado AirportLissabon
Mohammed V International AirportCasablanca
Hurghada International AirportHurghada
Chisinau International AirportChişinău
Istanbul Atatuerk AirportBakırköy, Istanbul
Istanbul AirportIstanbul
Brussels AirportBrussel
London Gatwick AirportLonden

Vanaf Venetië naar Amsterdam is het 1 uur en 6 minuten minuten vliegen. De afstand is 937 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 59 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Marco Polo wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Venetië gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Marco Polo elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Marco Polo is VCE. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Eurowings
Air Canada
Austrian
Ryanair
Egyptair

Er is momenteel geen nieuws over Marco Polo.