Berlin-tegel / Otto Lilienthal

Berlin-tegel / Otto Lilienthal bevindt zich in Berlijn, Duitsland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Berlijn.


Tijd
Land Duitsland
IATA TXL
ICAO EDDT
Tijdzone Europe/Berlin

Vanaf Berlijn naar Amsterdam is het 41 minuten minuten vliegen. De afstand is 578 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 45 minuten.

Als je vliegt naar Duitsland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Berlin-tegel / Otto Lilienthal wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Berlijn gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Berlin-tegel / Otto Lilienthal elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Berlin-tegel / Otto Lilienthal is TXL. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Berlin-tegel / Otto Lilienthal.