Teniente R. Marsh Martin

Teniente R. Marsh Martin bevindt zich in Teniente R. Marsh Martin, Antarctica. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Teniente R. Marsh Martin.


Tijd
Land Antarctica
IATA TNM
ICAO SCRM
Tijdzone America/Santiago

Vanaf Teniente R. Marsh Martin naar Amsterdam is het 17 uur en 32 minuten minuten vliegen. De afstand is 13900 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 16 uur en 22 minuten.

Als je vliegt naar Antarctica is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Teniente R. Marsh Martin wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met 0 (valutacode 0). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Teniente R. Marsh Martin gebruiken ze type 0(voltage 0). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Teniente R. Marsh Martin elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Teniente R. Marsh Martin is TNM. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Teniente R. Marsh Martin.