Sola

Sola bevindt zich in Stavanger, Noorwegen. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Stavanger.


Tijd
Land Noorwegen
IATA SVG
ICAO ENZV
Tijdzone Europe/Oslo

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
George Bush Intercontinental AirportHouston
Frankfurt AirportFrankfurt
Copenhagen AirportKopenhagen
Bergen / FleslandBergen
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Riga International AirportRiga
Oslo Airport, GardermoenOslo
John Paul II International Airport Krakow-BaliceKrakau
Manchester AirportManchester
London Gatwick AirportLonden

Vanaf Stavanger naar Amsterdam is het 52 minuten minuten vliegen. De afstand is 733 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 3 minuten.

Als je vliegt naar Noorwegen is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Sola wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Krone (valutacode NOK). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Stavanger gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Sola elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Sola is SVG. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
SAS
Lufthansa
Lufthansa Cargo
Norwegian
Singapore Airlines

Er is momenteel geen nieuws over Sola.