Shannon

Shannon bevindt zich in Shannon, Ierland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Shannon.


Tijd
Land Ierland
IATA SNN
ICAO EINN
Tijdzone Europe/Dublin

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Miami International AirportMiami
Newark Liberty International AirportNewark
London Heathrow AirportLonden
Dublin AirportDublin
John F. Kennedy International AirportNew York
Logan International AirportBoston
Los Angeles International AirportLos Angeles
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
King County International AirportSeattle

Vanaf Shannon naar Amsterdam is het 1 uur en 6 minuten minuten vliegen. De afstand is 926 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 7 minuten.

Als je vliegt naar Ierland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Shannon wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Shannon gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Shannon elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Shannon is SNN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Ryanair UK
Jetblue Airways
British Airways
Aer Lingus

Er is momenteel geen nieuws over Shannon.