Tito Menniti

Tito Menniti bevindt zich in Reggio Calabria, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Reggio Calabria.


Tijd
Land Italië
IATA REG
ICAO LICR
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Turin AirportTorino
Ames Municipal AirportAmes
Leonardo da Vinci-Fiumicino AirportRome
Milano Linate AirportMilaan

Vanaf Reggio Calabria naar Amsterdam is het 2 uur en 8 minuten minuten vliegen. De afstand is 1793 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 59 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Tito Menniti wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Reggio Calabria gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Tito Menniti elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Tito Menniti is REG. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
ITA Airways
Air France
Aerolineas Argentinas
Royal Air Maroc
Etihad

Er is momenteel geen nieuws over Tito Menniti.