Galileo Galilei

Galileo Galilei bevindt zich in Pisa, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Pisa.


Tijd
Land Italië
IATA PSA
ICAO LIRP
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Frankfurt AirportFrankfurt
London Gatwick AirportLonden
Eindhoven AirportEindhoven
Brussels South Charleroi AirportBrussel
Aeroport de Girona - Costa BravaGirona
Berlin Brandenburg AirportBerlijn
Bari Karol Wojtyla AirportBari
Manchester AirportManchester
Catania-Fontanarossa AirportCatania
London Heathrow AirportLonden

Vanaf Pisa naar Amsterdam is het 1 uur en 14 minuten minuten vliegen. De afstand is 1044 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 5 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Galileo Galilei wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Pisa gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Galileo Galilei elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Galileo Galilei is PSA. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Air Dolomiti
Lufthansa
Lufthansa Cargo
EasyJet

Er is momenteel geen nieuws over Galileo Galilei.