Cork

Cork bevindt zich in Cork, Ierland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Cork.


Tijd
Land Ierland
IATA ORK
ICAO EICK
Tijdzone Europe/Dublin

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Roscoe Turner AirportCorinth
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
London Heathrow AirportLonden
Bristol AirportBristol
Frankfurt AirportFrankfurt
Amsterdam Airport SchipholAmsterdam
Lanzarote AirportLanzarote
Dubrovnik AirportDubrovnik
München AirportMünchen
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca

Vanaf Cork naar Amsterdam is het 1 uur en 4 minuten minuten vliegen. De afstand is 906 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 4 minuten.

Als je vliegt naar Ierland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Cork wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Cork gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Cork elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Cork is ORK. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Lufthansa CityLine
Lufthansa
Lufthansa Cargo
Aer Lingus

Er is momenteel geen nieuws over Cork.