Ireland West Airport Knock

Ireland West Airport Knock bevindt zich in Knock, Ierland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Knock.


Tijd
Land Ierland
IATA NOC
ICAO EIKN
Tijdzone Europe/Dublin

Vanaf Knock naar Amsterdam is het 1 uur en 5 minuten minuten vliegen. De afstand is 922 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 8 minuten.

Als je vliegt naar Ierland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ireland West Airport Knock wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Knock gebruiken ze type G(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ireland West Airport Knock elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ireland West Airport Knock is NOC. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Ireland West Airport Knock.