Cote D’azur International Airport

Cote D’azur International Airport bevindt zich in Nice, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Nice.


Tijd
Land Frankrijk
IATA NCE
ICAO LFMN
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Henri Coanda International AirportBucharest
Zurich AirportZurich
Malta International AirportValletta
Fes-Saiss AirportFes
Hamburg AirportHamburg
Chisinau International AirportChişinău
Paris Charles de Gaulle AirportParijs
Istanbul Atatuerk AirportBakırköy, Istanbul
Istanbul AirportIstanbul
Chicago Executive AirportChicago/Prospect Heights/Wheeling

Vanaf Nice naar Amsterdam is het 1 uur en 9 minuten minuten vliegen. De afstand is 979 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 59 minuten.

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Cote D’azur International Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Nice gebruiken ze type E(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Cote D’azur International Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Cote D’azur International Airport is NCE. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Eurowings
Iberia
Air Nostrum
Austrian
Wizz Air

Er is momenteel geen nieuws over Cote D’azur International Airport.