Leeuwarden

Leeuwarden bevindt zich in Leeuwarden, Nederland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Leeuwarden.


Tijd
Land Nederland
IATA LWR
ICAO EHLW
Tijdzone Europe/Amsterdam

Vanaf Leeuwarden naar Amsterdam is het 31 minuten minuten vliegen. De afstand is 125 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 42 minuten.

Als je vliegt naar Nederland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Leeuwarden wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Leeuwarden gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Leeuwarden elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Leeuwarden is LWR. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Leeuwarden.