Eelde

Eelde bevindt zich in Groningen, Nederland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Groningen.


Tijd
Land Nederland
IATA GRQ
ICAO EHGG
Tijdzone Europe/Amsterdam

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Palma de Mallorca AirportPalma De Mallorca
Gran Canaria AirportGran Canaria
Antalya AirportAntalya

Vanaf Groningen naar Amsterdam is het 40 minuten minuten vliegen. De afstand is 151 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 50 minuten.

Als je vliegt naar Nederland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Eelde wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Groningen gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Eelde elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Eelde is GRQ. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
TUI Fly Netherlands
SunExpress