Zvartnots International

Zvartnots International bevindt zich in Yerevan, Armenië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Yerevan.


Tijd
Land Armenië
IATA EVN
ICAO UGEE
Tijdzone Asia/Yerevan

Vanaf Yerevan naar Amsterdam is het 4 uur en 54 minuten minuten vliegen. De afstand is 3282 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 4 uur en 54 minuten.

Als je vliegt naar Armenië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Zvartnots International wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dram (valutacode AMD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Yerevan gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Zvartnots International elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Zvartnots International is EVN. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Zvartnots International.