El Bayadh

El Bayadh bevindt zich in El Bayadh, Algerije. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf El Bayadh.


Tijd
Land Algerije
IATA EBH
ICAO DAOY
Tijdzone Africa/Algiers

Vanaf El Bayadh naar Amsterdam is het 2 uur en 29 minuten minuten vliegen. De afstand is 2088 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 17 minuten.

Als je vliegt naar Algerije is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar El Bayadh wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Dinar (valutacode DZD). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In El Bayadh gebruiken ze type C / F(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op El Bayadh elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van El Bayadh is EBH. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over El Bayadh.