Dimokritos

Dimokritos bevindt zich in Alexandroupolis, Griekenland. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Alexandroupolis.


Tijd
Land Griekenland
IATA AXD
ICAO LGAL
Tijdzone Europe/Athens

Vanaf Alexandroupolis naar Amsterdam is het 2 uur en 26 minuten minuten vliegen. De afstand is 2046 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 22 minuten.

Als je vliegt naar Griekenland is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Dimokritos wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Alexandroupolis gebruiken ze type C / D / E / F(voltage 220 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Dimokritos elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Dimokritos is AXD. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Dimokritos.