Heropbouw terminal Sint Maarten voltooid in oktober

De heropbouw van de terminal van Princess Juliana International Airport op Sint Maarten rondt af in oktober. Dit bevestigde het luchthavenmanagement tijdens een rondleiding voor de nieuwe minister van Toerisme, Economische Zaken, Verkeer en Telecommunicatie, Grisha Heyliger-Marten.

Minister Heyliger-Marten sprak haar zorgen uit over de vertragingen en de daarmee gepaard gaande kostenstijging van zeven miljoen dollar door een fout. Ze wees op het risico dat reizigers vaker voor alternatieve routes kiezen. Directe vluchten naar Anguilla of vluchten via Puerto Rico naar St. Barths worden steeds populairder.

De staat van de aankomsthal laat volgens de minister te wensen over. Dit beïnvloedt de eerste indruk van het eiland. Slechte aankomstervaringen kunnen leiden tot minder terugkerende bezoekers en mogelijk minder passagiers die gebruik maken van de luchthaven.

To top