EasyJet vliegt niet meer naar Israël

EasyJet heeft aangekondigd dat alle vluchten van en naar Israël tot 27 oktober worden geannuleerd. Dit nieuws komt nadat het bedrijf eerder deze week al had besloten om voorlopig niet meer op Israël te vliegen. Deze stap staat in contrast met de eerdere hervatting van vluchten naar Israël eind maart.

Een woordvoerder van EasyJet verklaarde: “Vanwege de voortdurend veranderende situatie in Israël heeft EasyJet nu besloten om de vluchten naar Tel Aviv voor de rest van het zomerseizoen op te schorten.”

Deze beslissing komt op een moment van toenemende spanningen tussen Iran en Israël. Afgelopen weekend heeft Iran meer dan 300 projectielen op Israël afgevuurd als vergelding voor een aanval op een Iraans consulaat. Israël overweegt een reactie op de Iraanse aanval, terwijl Iran heeft aangekondigd weer te zullen reageren op eventuele verdere acties van Israël.

To top