Air Arabia opent nieuwe basis in Tetouan

Op dinsdag heeft Air Arabia haar nieuwste basis geopend op de luchthaven Saniat R’mel in Tetouan. Vanuit deze locatie gaat de luchtvaartmaatschappij 13 vluchten aanbieden naar vijf Europese steden.

Laila Mechbal, de algemeen directeur van Air Arabia Maroc, benadrukte tijdens de opening het belang van deze zesde basis in Marokko. De uitbreiding zorgt voor directe verbindingen met Amsterdam, Madrid, Barcelona, Malaga en Brussel.

Youssef Bennani, de marketing- en verkoopdirecteur van luchthavenbeheerder ONDA, liet weten verheugd te zijn met de toevoeging van deze basis. Deze luchthaven zag vorig jaar een passagiersgroei van 35%, met een totaal van 253.552 reizigers.

De luchthaven Saniat R’mel ontvangt reeds vluchten van diverse luchtvaartmaatschappijen, waaronder Royal Air Maroc, Ryanair, Tui Fly, Air Arabia en Air Nostrum, die vooral in het hoogseizoen vluchten naar Malaga verzorgt.

To top