Vertragin op Eindhoven Airport door mist

Een woordvoerder van Eindhoven Airport heeft bevestigd dat de dikke mist van vanochtend heeft geleid tot aanzienlijke vertragingen. Slechts één vlucht naar Barcelona vertrok op tijd, terwijl vluchten naar bestemmingen zoals Bologna, Arrecife, Marrakesh, Lissabon, Valencia, Malaga en Heraklion vertraging opliepen.

Bovendien konden meerdere vliegtuigen niet landen op Eindhoven Airport vanwege de slechte weersomstandigheden. Een vlucht vanuit Suceava werd omgeleid naar Maastricht, terwijl vluchten vanuit Rome en Tirana werden omgeleid naar Keulen, vluchten vanuit Krakau en Milaan naar Weeze en een vlucht vanuit Napels moest uitwijken naar Luik.

De woordvoerder heeft aangekondigd dat de luchtvaartmaatschappijen er alles aan doen om de passagiers met bussen naar Eindhoven te vervoeren. Het is echter belangrijk op te merken dat nog niet alle geplande vluchten op tijd kunnen vertrekken. Daarom wordt reizigers ten zeerste aangeraden om de website van Eindhoven Airport deze ochtend nauwlettend in de gaten te houden voor updates over vertrek- en aankomsttijden.

Passagiers die vanochtend vanaf Eindhoven Airport vertrekken of aankomen, wordt geadviseerd om ruim op tijd naar de luchthaven te komen en geduldig te zijn terwijl de luchtvaartmaatschappijen hun best doen om de vluchten weer op schema te krijgen. De veiligheid van passagiers en bemanning staat altijd voorop, en de luchtvaartmaatschappijen zullen geen onnodige risico’s nemen in deze weersomstandigheden.

De woordvoerder benadrukte ook het belang van het regelmatig controleren van de website van Eindhoven Airport voor de meest actuele informatie over vluchtschema’s. Aangezien de situatie snel kan veranderen, is het raadzaam om goed op de hoogte te blijven en indien nodig contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor eventuele verdere assistentie of informatie.

To top