Rotterdam weer boven de 2 miljoen passagiers

Rotterdam Airport heeft voor de tweede keer in zijn geschiedenis meer dan twee miljoen passagiers verwelkomd. Dit is een belangrijke mijlpaal voor de luchthaven, die vaak in de schaduw staat van Amsterdam Airport Schiphol. Volgens de directeur van Rotterdam Airport is de groei vooral te danken aan de toenemende populariteit van budgetmaatschappijen en de groeiende economie van de regio Rotterdam-Den Haag. De luchtvaartmaatschappijen TUI, Corendon, Air Malta en Norwegian hebben afgelopen periode vluchten van Schiphol verplaatst naar Rotterdam. Ook de uitbreiding van het aantal bestemmingen heeft bijgedragen aan de stijging van het aantal passagiers. De directeur verwacht dat de groei van Rotterdam Airport de komende jaren zal blijven doorgaan en dat de luchthaven nog verder zal uitgroeien tot een belangrijk knooppunt in de Benelux.

To top