Borstvoeding wel of niet toegestaan in het vliegtuig?

Shelby Angel vloog met KLM en gaf tijdens de vlucht borstvoeding. Nog voor het opstijgen werd haar verzocht om de borstvoeding af te dekken met een dekentje, maar Shelby vond dit belachelijk en plaatste een post op Facebook

De post werd snel opgepakt en op Twitter kwam KLM onder vuur te liggen door deze gebeurtenis. Bijna niemand kon zich vinden in de reactie van de stewardess en ondanks de uitleg vanuit KLM waren de reacties niet mals.

De woordvoerster van KLM probeerde uit te leggen dat iedereen zich prettig moet voelen aan boord. Als internationale maatschappij heb je nu eenmaal te maken met veel verschillende achtergronden.“Je zit met heel veel mensen in een heel kleine ruimte en dat vraagt soms compromissen. Wij zijn verantwoordelijk voor de veiligheid aan boord.”

Een enkeling op Twitter kan zich vinden in de reactie van KLM.

To top