Hamster geweigerd bij vlucht en door de wc gespoeld

Belen Aldecosea was van plan om samen met haar hamster van Baltimore naar haar ouders in Florida te vliegen. Als reismaatje nam ze haar hamster Pebbles mee. Voorafgaand aan de vlucht had de 21-jarige voor de zekerheid zelfs twee keer met Spirit Airlines gebeld om er zeker van te zijn dat Pebbles mee mocht. Tot grote schrik van Belen werd de hamster geweigerd en kreeg ze vreselijk advies.

Bij de gate was Spirit Air niet te overtuigen. Hamsters mogen niet mee in het vliegtuig. Zelfs niet in de laadruimte. Ze was zo geschrokken en bang dat ze heel bizar advies opvolgde van een Spirit Air medewerker. Ze moest haar Hamster maar door de wc spoelen. Door de stress leek haar dit op dat moment de beste optie.

Ze denkt er nu over om een klacht in te dienen tegen Spirit Air. Dit in verband met de verwarrende instructies.

To top