Vlucht QR3668

Vlucht QR3668 uitgevoerd door Qatar Airways is geland

Vertrokken van Hamburg
Duitsland - Hamburg Airport

Vertrokken: 10:24 10:25

Geland op Barcelona
Spanje - Barcelona-El Prat Airport

Aankomst: 12:59 13:05


QR3668 is een codeshared vlucht met VY1821 uitgevoerd door Vueling Airlines. Dit houdt in dat beide vluchtnummers dezelfde vlucht vertegenwoordigen.

De geschatte vluchtduur van Hamburg (Hamburg Airport) naar Barcelona (Barcelona-El Prat Airport) is 2 uur en 46 minuten. De vluchtduur is afhankelijk van verschillende factoren zoals de weersomstandigheden en het type vliegtuig. De afstand van Hamburg naar Barcelona is hemelsbreed 1493 kilometer.

De vlucht wordt uitgevoerd door Qatar Airways. De terminal waar vlucht QR3668 van vertrekt is 2. Naast vlucht QR3668 vliegen er nog meer vluchten van Hamburg naar Barcelona. Dit zijn onder andere vlucht AR7208, AR7224, AR7226, AV6206, AZ74, AZ76, AZ78 en CZ7371.

Voorgaande vluchten van vlucht QR3668

DatumVertrekAankomstStatus
02-05-202414:3116:21geland...
De vlucht had op op deze dag 2 uur en 16 minuten vertraging. De terminal waarvan de vlucht is vertrokken is 1 en de terminal waar de vlucht is aangekomen is 1.
25-04-202412:1514:12geland...
De vlucht had op op deze dag 7 minuten vertraging. De terminal waarvan de vlucht is vertrokken is 1 en de terminal waar de vlucht is aangekomen is 1.
18-04-202412:1014:01geland...
De vlucht had op deze dag geen vertraging. De terminal waarvan de vlucht is vertrokken is 1 en de terminal waar de vlucht is aangekomen is 1.
Vlucht QR3668 had op 02-05-2024 de meeste vertraging. De vlucht was op deze dag 2 uur en 16 minuten te laat. De gemiddelde vertraging op basis van de afgelopen 3 vluchten is 1 uur en 11 minuten. Op basis van de afgelopen vluchten is het vluchtschema dat de vlucht vertrekt op donderdag. In de historische vluchtgegevens zijn geen vluchten gevonden die zijn geannuleerd.

De vluchtinformatie van QR3668 is met de grootste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid en juistheid van de informatie.