Lille Airport

Lille Airport bevindt zich in Lille, Frankrijk. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Lille.


Tijd
Land Frankrijk
IATA XDB
ICAO
Tijdzone Europe/Paris

Vanaf Lille naar Amsterdam is het minuten vliegen. De afstand is kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt .

Als je vliegt naar Frankrijk is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Lille Airport wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met (valutacode ). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Lille gebruiken ze type (voltage ). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Lille Airport elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Lille Airport is XDB. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er is momenteel geen nieuws over Lille Airport.