S. Angelo

S. Angelo bevindt zich in Venetië, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Venetië.


Tijd
Land Italië
IATA TSF
ICAO LIPH
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
London Luton AirportLondon
Edinburgh AirportEdinburgh
Henri Coanda International AirportBucharest
Manchester AirportManchester
Lamezia Terme International AirportLamezia Terme (CZ)
Menara AirportMarrakech
Warsaw-Modlin Mazovia AirportWarschau
Brussels South Charleroi AirportBrussel
Crotone AirportCrotone
Prague Vaclav Havel AirportPraag

Vanaf Venetië naar Amsterdam is het 1 uur en 5 minuten minuten vliegen. De afstand is 917 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 58 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar S. Angelo wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Venetië gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op S. Angelo elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van S. Angelo is TSF. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Wizz Air
Ryanair Sun
Pacific Wings
Lauda Europe

Er is momenteel geen nieuws over S. Angelo.