Ronchi Dei Legionari

Ronchi Dei Legionari bevindt zich in Trieste, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Trieste.


Tijd
Land Italië
IATA TRS
ICAO LIPQ
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Belgrade Nikola Tesla AirportBelgrado
Leonardo da Vinci-Fiumicino AirportRome
Vincenzo Florio Airport Trapani-BirgiTrapani (TP)
Olbia Costa Smeralda AirportOlbia (SS)
Milano Linate AirportMilaan
Frankfurt AirportFrankfurt
Düsseldorf International AirportDüsseldorf
München AirportMünchen
Berlin Brandenburg AirportBerlijn
London Stansted AirportLonden

Vanaf Trieste naar Amsterdam is het 1 uur en 8 minuten minuten vliegen. De afstand is 960 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 1 uur en 2 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Ronchi Dei Legionari wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Trieste gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Ronchi Dei Legionari elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Ronchi Dei Legionari is TRS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Condor
Lufthansa CityLine
Lufthansa
Lufthansa Cargo
TUIFly

Er is momenteel geen nieuws over Ronchi Dei Legionari.