Birgi

Birgi bevindt zich in Trapani, Italië. Maak hieronder een keuze voor de aankomsttijden of vertrektijden vanaf Trapani.


Tijd
Land Italië
IATA TPS
ICAO LICT
Tijdzone Europe/Rome

Vanaf de luchthaven wordt er gevlogen naar een groot aantal luchthavens. Hieronder een overzicht van een aantal populaire bestemmingen.

LuchthavenStad
Brindisi - Salento AirportBrindisi
Trieste - Friuli Venezia Giulia AirportTrieste
Parma AirportParma
Ancona Falconara AirportAncona
Perugia San Francesco d'Assisi - Umbria International AirportPerugia
Naples International AirportNápoli
Bologna Guglielmo Marconi AirportBologna
Toulouse-Blagnac AirportBlagnac
Warsaw-Modlin Mazovia AirportWarschau
Francisco de Sa Carneiro AirportPorto

Vanaf Trapani naar Amsterdam is het 2 uur en 2 minuten minuten vliegen. De afstand is 1711 kilometer. De vluchtduur naar Brussel is vergelijkbaar en duurt 2 uur en 52 minuten.

Als je vliegt naar Italië is het handig om wat contant geld mee te nemen. Bijvoorbeeld om tijdens de vlucht van of naar Birgi wat drinken of eten te kunnen kopen. Betalen doe je met Euro (valutacode EUR). Voor het opladen van je smartphone of laptop moet je rekeninghouden met de juiste stekker. In Trapani gebruiken ze type C / F / L(voltage 230 V). Zorg ervoor dat je hierop voorbereidt bent als je op Birgi elektronica moet opladen.

Elke luchthaven een zogeheten IATA code. De luchthavencode of IATA code van Birgi is TPS. Hoewel deze code vooral gebruikt wordt door luchthavens en luchtvaartmaatschappijen staan ze ook op vliegtickets. Vaak kun je aan de code al zien welke luchthaven het betreft. Als alternatief voor deze code is er ook nog de ICAO code. Ook hiermee wordt verwezen naar luchthavens waar vluchten aankomen en landen.

Er vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf en naar de luchthaven. Hieronder een overzicht van de 5 populairste luchtvaartmaatschappijen

Luchtvaartmaatschappij
Ryanair
Alba Star.es
Ryanair Sun
Ryanair UK
Flexflight

Er is momenteel geen nieuws over Birgi.